Close

STRUČNI TIM


Ekipa zobozdravnikov Dental Estetic Studia!

zobozdravnica tatjana knego
Tatjana Knego, dr. dent. med.

Tatjana Knego, dr. dent. med., se že več kot dvajset let ukvarja z implantati in protetiko na implantatih. Z luskami se ukvarja približno deset let, z beljenjem z različnimi sistemi pa več kot 15 let. Estetska in funkcionalno zapletena protetična dela in obnove so za njo največji izziv. Danes je članica Evropskega združenja estetske stomatologije European Society of Cosmetic Dentistry. V zobni kliniki ji družbo dela manjša strokovna ekipa doktorjev in asistentov, ki pokrivajo vsa strokovna področja stomatologije. Protetiko v kliniki dela izključno zobozdravnica Tatjana Knego. Celotno delo klinike je zasnovano na načelih zdrave, holistične stomatologije, kar pomeni, da so vsi materiali (polnila, protetika itn.) biokompatibilni in posledično, zdravi za organizem. Naša ekipa vam bo s svojo prijaznostjo in najsodobnejšimi stomatološkimi posegi pomagala enkrat za vselej premagati strah pred stomatologi.

Prof.dr.sc. Senka Meštrović

Prof. dr. Senka Meštrović je leta 1990 diplomirala na Stomatološki fakulteti v Zagrebu, kmalu po diplomi je tudi magistrirala ter doktorirala. Profesorica Meštrović je leta 1995 postala specialistka ortodontije in profesorica na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu ter posledično tudi ena najbolj cenjenih strokovnjakinj na področju ortodontije na Hrvaškem.

zoran ivasovic oralni kirurg
Zoran Ivasović, dr. dent. med.

Zoran Ivasović, dr. dent. med. je leta 1999 diplomiral na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu in leta 2004 dokončal specializacijo iz oralne kirurgije v Klinični bolnišnici Dubrava v Zagrebu. Doktor Ivasović je mentor za implantate Nobel Biocare-Nobel in MIS, prav tako pa tudi druge doktorje izobražuje na področju implantologije. Treba je omeniti tudi, da so doktorja Ivasovića leta 2012 zdravniki in pacienti izglasovali za najboljšega kirurga na Hrvaškem. Z zobozdravnico Knego uspešno sodeluje že šest let, skupaj pa sta naredila številne kombinacije implantatov in številne protetične izdelke.

Doc.dr. Ljiljana Hlupić, dr.med.

Doc.dr. Ljiljana Hlupić, dr. med. je specialistka medicine Anti-Aging Evropskega inštituta za znanstveno estetiko v Parizu. Z rednimi strokovnimi izobraževanji in usposabljanji v Parizu, Londonu ter Ženevi spremlja in izpopolnjuje svoje znanje o najnovejših metodah pomlajevanja: z dermalnimi polnili, botoksom, kemijskimi pilingi in strokovnimi nasveti »Kako ostati mlad«. Po obnovi zob z doktorico Tatjano Knego izvaja pomlajevanje perioralnega področja in spodnje tretjine obraza, postopek, ki poskrbi za lepši videz ter nasmeh pacienta.

doc.dr. Anja Baraba

Specialistka endodontije in restorativne dentalne medicine.

Dr. med. dent Rudi Stipić
Marija Maljak zobozdravstveni asistent
Marija Maljak, bacc.med.techn.
Petra Troha zobozdravstveni asistent
Petra Troha, dentalni asistent
Višnja Vasiljević, manager - administrator
Rezervirajte svoj termin že danes!

Pokličite nas +385 1 4847 432 ali nam pošljite sporočilo.

KONTAKT