Close

STRUČNI TIM


Tim zobozdravnikov Dental Estetic Studija!

Dr.med.dent Tatjana Knego

Tatjana Knego, dr. dent. med., se že več kot 20 let ukvarja z implantati in protetiko na implantatih. Z luskami se ukvarja približno deset let, z beljenjem z različnimi sistemi pa več kot 15 let. Estetska in funkcionalno zapletena protetična dela in obnove so za njo največji izziv. Danes je članica Evropskega združenja estetske stomatologije European Society of Cosmetic Dentistry. V zobni kliniki ji družbo dela manjša strokovna ekipa doktorjev in asistentov, ki pokrivajo vsa strokovna področja stomatologije. Protetiko v kliniki dela izključno doktorica Tatjana Knego. Celotno delo klinike je zasnovano na načelih zdrave, holistične stomatologije, kar pomeni, da so vsi materiali (polnila, protetika itn.) biokompatibilni, ter s tem zdravi za organizem. Naša ekipa vam bo s svojo prijaznostjo in najsodobnejšimi stomatološkimi posegi pomagala enkrat za vselej premagati strah pred stomatologi.

prof Senka Mestrovic
Prof.dr.sc Senka Meštrović

Prof. dr. Senka Meštrović je leta 1990 diplomirala na Stomatološki fakulteti v Zagrebu in je kmalu po diplomi tudi magistrirala ter doktorirala. Profesorica Meštrović je leta 1995 postala specialistka ortodontije in profesorica na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu ter s tem tudi ena najbolj cenjenih strokovnjakinj na področju ortodontije na Hrvaškem.

Dr.med.dent Zoran Ivasović

Zoran Ivasović dr.med.dent je leta 1999 diplomiral na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu in leta 2004 dokončal specializacijo iz oralne kirurgije v Klinični bolnišnici Dubrava v Zagrebu. Doktor Ivasović je mentor za implantate Nobel Biocare-Nobel in MIS, prav tako pa tudi druge doktorje izobražuje na področju implantologije. Treba je omeniti tudi, da so doktorja Ivasovića leta 2012 zdravniki in pacienti izglasovali za najboljšega kirurga na Hrvaškem. Z doktorico Knego uspešno sodeluje že šest let, skupaj pa sta naredila številne kombinacije implantatov in številne protetične izdelke.

Doc.dr. Ljiljana Hlupić

Doc.dr. Ljiljana Hlupić dr. med. Doc. dr. Ljiljana Hlupić, dr. med., je specialistka medicine Anti-Aging Evropskega inštituta za znanstveno estetiko v Parizu. Z rednimi strokovnimi izobraževanji in usposabljanji v Parizu, Londonu ter Ženevi spremlja in izpopolnjuje svoje znanje o najnovejših metodah pomlajevanja: z dermalnimi polnili, botoksom, kemijskimi pilingi in strokovnimi nasveti »Kako ostati mlad«. Po obnovi zob z doktorico Tatjano Knego izvaja pomlajevanje perioralnega področja in spodnje tretjine obraza, postopek, ki poskrbi za lepši videz ter nasmeh pacienta.

doc.dr. Anja Baraba

Specijalista endodoncije i restaurativne dentalne medicine.

Dr.med.dent. Nikolina Plazanić (materinski dopust)

Nikolina Plazanić, dr. dent. med., je postala članica ekipe doktorice Knego kmalu po diplomi iz stomatologije na Medicinski fakulteti Univerze na Reki. Ukvarja se z restavracijsko stomatologijo, endodontijo, estetsko stomatologijo in parodontologijo. Znanje s teh področij nenehno obnavlja in nadgrajuje z obiskovanjem strokovnih seminarjev na Hrvaškem ter v tujini. Je članica združenja ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry).

Dr.med.dent. Tonka Perić
Dr.med.dent. Korina Mehadžić (materinski dopust)
Kristina Šestak
Marija Maljak, bacc.med.techn.
Petra Troha, dentalni asistent
Višnja Vasiljević, manager - administrator
Rezervirajte svoj termin že danes!

Pokličite nas +385 1 4847 432 ali nam pošljite sporočilo.

KONTAKT