Close

ZOBNE LUSKE LUMINEERS


Lumineers by Cerinate so ameriške luske, ki ne zahtevajo brušenja zob in ki se po novem izdelujejo tudi v laboratoriju v Italiji. Odtis pacientovih zob izdela zobozdravnica Tatjana Knego v svoji zobni ordinaciji Dental Estetic Studio in jih, ko končane prispejo iz Italije, s posebno tehniko pritrdi na zobe. Italijanski laboratorij in izboljšana formula porcelana Cerinate sta v veliki meri pripomogla k večji estetiki obstoječih lusk in pripeljala do novih lusk LUMINEERS 2.


Zobna klinika “Dental Estetic Studio” lahko naroči tudi fotošop in tako pacientu pokaže, kako bo videti po vstavitvi lusk.Zobozdravnica Tatjana Knego je certificirana terapevtka za delo z znanimi ameriškimi luskami Lumineers, izdelanimi iz posebno trdnega porcelana podjetja Cerinate. Luske Lumineers se ponašajo z dvajsetletnimi raziskavami kakovosti, proizvajalec pa zagotavlja desetletno garancijo. Izjemna trdnost z levcitom okrepljenega steklenega porcelana Cerinate prispeva k temu, da so luske tako tanke, kot je očesna leča. Natančno izdelan sistem cementiranja pa zagotavlja izjemno močno povezavo med lusko in zobom. Na zobe jih je mogoče prilepiti brez predhodnega brušenja zob, zaradi česa se poveča volumen zob in nasmeha. Če ne želimo večjega volumna zob, se zobje lahko rahlo pobrusijo.LUMINEERS LUSKE - PREDNOSTI


  • brez brušenja zob
  • brez bolečine
  • zelo trdne (iz najtršega porcelana na svetu),
  • izjemno močno povezane z zobom,
  • deset letna garancija proizvajalca,
  • samo v dveh obiskih,
  • možnost fotošopa, da lahko pacient vidi končni rezultat.KDAJ JE BOLJŠE UPORABITI KLASIČNE LUSKE ZA ZOBE IN KDAJ LUSKE LUMINEERS?

Zobne luske Lumineers uporabimo, ko želimo doseči večji volumen nasmeha, saj te luske rahlo odebelijo zobe, in takrat, ko pacient nikakor ne želi brušenja zob. So izvrstna izbira za zobe, ki sta jih načela zob časa ali erozija, prekratke in preslabo izrazite zobe. Ko želimo doseči naravno tankost zob in izjemno transparentnost, so še vedno najlepše na svetu klasične luske iz slojevitega steklenega porcelana, individualizirane po obliki in odtenkih barv ter pritrjene z izjemno transparentnim cementom. V Ameriki in večini razvitih držav so klasične luske za zobe najdražje zaradi velikega truda, ki ga vložita zobni tehnik in zobozdravnik. Pri nas  klasične luske in luske Lumineers stanejo enako. V vsakem primeru bodo tako luske Lumineers kot klasične luske izjemno polepšale pacientov nasmeh brez potrebnega velikega brušenja zob.

www.lumineers.com

Rezervirajte svoj termin že danes!

Pokličite nas +385 1 4847 432 ali nam pošljite sporočilo.

KONTAKT