Close

PROTETIKA - PREVLEKE, MOSTIČKI IN PROTEZE

Zobna klinika v Zagrebu Dental Estetic Studio zagotavlja storitve izdelave vseh vrst protetičnih izdelkov, s poudarkom na nekovinskih prevlekah in mostičkih, protetiko na implantatih, protetiko brezzobih čeljusti na štirih implantatih All–on–four in vse vrste protez. Izvajamo vse vrste protetičnih postopkov, ki jih izvajajo tudi v največjih klinikah na svetu.

Kombinacija lusk in prevlek v tehniki CAD/CAM
Uporaba kombinacije nekovinskih prevlek in lusk
protetika

PROTETIKA

Vsi naši postopki se ponašajo s kakovostjo izdelave, estetike in funkcije. S PRENOVO NASMEHA (smile makeover) tj. nizom različnih posegov, v katerih pogosto kombiniramo luske, prevleke, mostičke, korekcijo oblik s kompoziti ali chipsi lahko povsem spremenimo vaš nasmeh oziroma vam ustvarimo skladen, lep in naraven nasmeh.

NEKOVINSKA PROTETIKA CAD/CAM z vsakim dnem bolj zamenjuje kovinsko-porcelanaste prevleke in mostičke. Tovrstna protetika je izdelana z računalniškim sistem v laboratoriju iz nekaj vrst materiala, ki jih izberemo glede na namen: estetiko, transparentnost ali trdnost:

  • Cirkonij,
  • E-Max,
  • steklo/porcelan.

Prednosti računalniške nekovinske protetike:

  • brez kovine,
  • visoka estetika,
  • natančnost izdelave,
  • biokompatibilnost.

PROVIZORIČNE PREVLEKE IN MOSTIČKE dobi pacient takoj po brušenju ali odstranitvi stare protetike, da lahko sedem do deset dni, kolikor traja izdelava novih, normalno funkcionira. Pri nas so omenjene prevleke in mostički vključeni v ceno zobne protetike.


CENA ZOBNE PROTETIKE

Cene fiksne protetike obsegajo širok pojem in so odvisne od številnih dejavnikov. Danes obstajajo različne vrste materialov, zato obstajajo tudi različne cene. V Dental Estetic Studiu izdelujemo prevleke in mostičke iz vsem znanega kovinskega porcelana, ki je cenejši od nekovinske protetike, izdelane iz e.maxa, cirkonija in steklenega porcelana. Pri nas so cene nekovinskih prevlek in mostičkov na posamezen člen enake za vse tri materiale. Cena protetike je odvisna od števila zob, ki jih stomatološki laboratorij izdela oziroma od tega, ali je treba izdelati eno prevleko ali več.

Cena zobne protetike je prav tako odvisna od načina izdelave same krone, izkušenj stomatologa, zobnega tehnika in načina cementiranja. Cene protetike lahko razdelimo na fiksno-protetične izdelke z individualizacijo in brez nje. Tako imamo, npr. luske brez individualizacije, ki se izdelajo klasično, kot na hrvaškem tržišču, in so cenejše. Ponudimo vam lahko tudi dražje z individualizacijo, vendar so te izdelane individualno – glede na vaše zobe, za vsako osebo posebej in so vrhunske kakovosti, visoko naravne ter cementirane s posebnim cementom, ki ohrani naravnost. Takšne luske so videti, kot da smo nanesli novo sklenino.

Cena snemljive protetike je odvisna od materiala, iz katerega je proteza izdelana, in od tega, katere nosilce proteze vsebujejo. Del naše današnje ponudbe so tudi transparentne, nelomljive proteze.

V zobni kliniki Dental Estetic Studio delamo vse po želji pacienta, zato se lahko vedno dogovorimo za ceno. Dandanes obstaja veliko različnih materialov in načinov za protetično sanacijo zob. Mi dajemo prednost in se zavzemamo za to, da so protetični izdelki biokompatibilni, funkcionalni, visoko kakovostni, izjemno naravni ter estetski.

zobna protetika
zobna protetika hrvaška
novi zobi
protetika
makeover zobi
protetika
zobne prevleke
makeover zobne luske
zobne prevleke cena
zobne luske 6
Makeover luskama za zobe

BLOG

Rezervirajte svoj termin že danes!

Pokličite nas +385 1 4847 432 ili nam pošljite sporočilo.

KONTAKT