Close

Naše storitve

PROTETIKA

Zobna klinika v Zagrebu “Dental Estetic Studio” zagotavlja storitve izdelave vseh vrst protetičnih izdelkov, danes s poudarkom na nekovinskih prevlekah in mostičkih, protetiko na implantatih.
Preberi več
LUSKE

Luske so porcelanaste luske, ki se izdelajo po minimalnem brušenju samo sprednje stene zob in ki se s posebnimi cementi pritrdijo na zob.
Preberi več
IMPLANTATI - VSADKI

Zobozdravnik na Hrvaškem Dr. Tatjana Knego se že dvajset let ukvarja z implantati, danes pa v ordinaciji (kliniki) uporablja nekaj vrst implantatov, ki jih uporabljajo tudi v največjih svetovnih klinikah.

Preberi več
ORTODONTIJA

Danes ortodontsko terapijo opravljamo pri pacientih vseh starosti, ne samo pri otrocih. Včasih je pri odraslih nujna, da bi se sploh lahko kakovostno in s kar se da malo brušenja opravil protetični postopek.

Preberi več
BELJENJE ZOB

Beljenje zob z lučko in gelom na osnovi vodikovega peroksida je danes v svetu zagotovo najučinkovitejši ter najmanj škodljiv način beljenja zob.

Preberi več
VNETJE DLESNI IN PARODONTOZA

Vnetje dlesni, če se ne zdravi, pripelje do parodontoze in je ena od najpogostejših bolezni današnjega časa.

Preberi več
POLNILA IN ZDRAVLJENJE

V zobni kliniki ves čas opozarjamo na nevarnost amalgamskih plomb, ki jim pacienti rečejo kar sive plombe, zato pacientom priporočamo, da jih, če jih še vedno imajo, zamenjajo.

Preberi več
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN ŽE DANES!

Pokličite nas +385 1 4847 432 ali nam pošljite sporočilo.

KONTAKT