Close

BELJENJE ZOB HRVAŠKA

Beljenje zob z lučko in gelom na osnovi vodikovega peroksida je danes zagotovo najučinkovitejši in najmanj škodljiv način za beljenje zob. Sistemi, ki jih danes uporabljamo v zobni ordinaciji, sklenini PRAV NIČ ne škodujejo, med beljenjem ne povzročajo bolečin in zagotavljajo izjemne rezultate.

Z beljenjem zob se v naši zagrebški stomatološki ordinaciji ukvarjamo približno petnajst let. Ko smo uporabljali prejšnje lučke, pri nekaterih pacientih beljenja zaradi bolečin nismo mogli dokončati.

zoom izbjeljivanje zubi

Pri izrabljenih zobeh ali v primeru umika dlesni lahko pride do rahle preobčutljivosti po beljenju, a ta traja samo kakšno uro ali dve, je zelo blaga in redka.

Z beljenjem zob pred zobno protetiko ali preobrazbo nasmeha tj. pred dodajanjem luskic, prevlek ali mostičkov, lahko protetiko izdelamo glede na novo barvo naravnih zob, posledično je končni rezultat svetlejši in bolj svež nasmeh.

zoom

LED-lučka za beljenje zob Zoom WhiteSpeed znamke Philips je najnovejši, inovativen in učinkovit profesionalni sistem za beljenje zob v ordinaciji. Omenjena lučka je ena od najbolj iskanih in najbolj znanih sistemov za beljenje zob v ZDA in je zdaj na voljo tudi v Dental Estetic Studiu. Za razliko od številnih drugih sistemov uporablja Zoom WhiteSpeed podjetja Philips NAJNAPREDNEJŠO tehnologijo LED-lučk za pospešitev beljenja, kar pomeni, da se optimalni rezultati beljenja dosežejo v najkrajšem času. Posebej pomembno je, da se lahko intenzivnost lučke za beljenje nastavi glede na želene rezultate beljenja.

PREDNOSTI NOVE LUČKE ZA BELJENJE ZOB ZOOM WHITESPEED SO:

– Možnost nastavitve moči svetlobe, če pacient med beljenjem čuti bolečino.

– Manjša preobčutljivost pacienta in večje udobje brez bolečin.

– Povsem varno za sklenino in zobe, preverjeno s kliničnim študijami.

– Do osem odtenkov svetlejši zobje v samo 45 minutah tj. izjemna učinkovitost.

– Cena beljenja je povsem enaka ceni beljenja z uporabo konkurenčnih lučk nižjega razreda na trgu.

 

Lučka za beljenje zob Zoom WhiteSpeed oddaja optimalno raven svetlobe z znatno večjo ravnjo intenzivnosti kot druge LED-lučke na tržišču. Svetlobo aktivira katalizator, ki se nahaja v gelu, ki pospeši in izboljša rezultate beljenja. Intenzivnost je mogoče prilagoditi vsakemu pacientu, zato je potek beljenja prijetnejši, po beljenju pa se lahko na zobe nanese tudi gel ACP, ki v kratkem času odpravi vsakršen občutek nelagodja zaradi bolečine tj. preobčutljivosti. Lučko za beljenje zob Zoom WhiteSpeed podjetja Philips potrjujejo razne raziskave, ki so dokazale njeno varnost in učinkovitost.